The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products
U: 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. / Carović-Stanko, Klaudija; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. str. 363-367. urn:nbn:hr:204:574779
Bendelja Ljoljić, D., Dolenčić Špehar, I., Tudor Kalit, M., Rajnović, I., Hulak, N., Kos, I. ... Kalit, S. (2023). The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products. U K. Carović Stanko, (Ur.), I. Širić, (Ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova (str. 363-367). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779
Bendelja Ljoljić, Darija, et al. "The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products." 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Ur. Klaudija Carović Stanko, Ur. Ivan Širić, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023, str. 363-367. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779
Bendelja Ljoljić, Darija, Iva Dolenčić Špehar, Milna Tudor Kalit, Ivana Rajnović, Nataša Hulak, Ivica Kos, Ivan Vnučec, Saša Prđun i Samir Kalit. "The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products." U 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, 363-367. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. Citirano 27.11.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779
Bendelja Ljoljić, D., et al. (2023) 'The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products', u Carović Stanko, K. (ur.), Širić, I. (ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, str. 363-367. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779 (Datum pristupa: 27.11.2024.)
Bendelja Ljoljić D, Dolenčić Špehar I, Tudor Kalit M, Rajnović I, Hulak N, Kos I, i sur.. The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products. U: K. Carović Stanko, ur., I. Širić, ur. 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet; 2023. Str. 363-367. [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779
D. Bendelja Ljoljić, et al., "The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products", 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, K. Carović Stanko i I. Širić, Ur. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:574779 [Citirano: 27.11.2024.]