diplomski rad
Fizikalna svojstva i održivost osušenog ploda naranče ovisno o predtretmanu ultrazvukom

Hržina, Ida-Maria
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ukrasno bilje, krajobrazna arhitektura i vrtna umjetnost

Citirajte ovaj rad

Hržina, I. M. (2022). Fizikalna svojstva i održivost osušenog ploda naranče ovisno o predtretmanu ultrazvukom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:662026

Hržina, Ida Maria. "Fizikalna svojstva i održivost osušenog ploda naranče ovisno o predtretmanu ultrazvukom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:662026

Hržina, Ida Maria. "Fizikalna svojstva i održivost osušenog ploda naranče ovisno o predtretmanu ultrazvukom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:662026

Hržina, I. M. (2022). 'Fizikalna svojstva i održivost osušenog ploda naranče ovisno o predtretmanu ultrazvukom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:662026

Hržina IM. Fizikalna svojstva i održivost osušenog ploda naranče ovisno o predtretmanu ultrazvukom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:662026

I. M. Hržina, "Fizikalna svojstva i održivost osušenog ploda naranče ovisno o predtretmanu ultrazvukom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:662026