disertacija
Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa cv. Teran (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Damijanić, K. (2021). Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa cv. Teran (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777026

Damijanić, Kristijan. "Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa cv. Teran (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777026

Damijanić, Kristijan. "Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa cv. Teran (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777026

Damijanić, K. (2021). 'Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa cv. Teran (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777026

Damijanić K. Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa cv. Teran (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 17.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777026

K. Damijanić, "Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa cv. Teran (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777026