prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodataka organskih minerala i pigmenata u hranu brojlera na prinos i kvalitetu mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodataka organskih minerala i pigmenata u hranu brojlera na prinos i kvalitetu mesa

Crnčec, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Crnčec, T. (2018). Utjecaj dodataka organskih minerala i pigmenata u hranu brojlera na prinos i kvalitetu mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:797071

Crnčec, Tomislav. "Utjecaj dodataka organskih minerala i pigmenata u hranu brojlera na prinos i kvalitetu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:797071

Crnčec, Tomislav. "Utjecaj dodataka organskih minerala i pigmenata u hranu brojlera na prinos i kvalitetu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:797071

Crnčec, T. (2018). 'Utjecaj dodataka organskih minerala i pigmenata u hranu brojlera na prinos i kvalitetu mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:797071

Crnčec T. Utjecaj dodataka organskih minerala i pigmenata u hranu brojlera na prinos i kvalitetu mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:797071

T. Crnčec, "Utjecaj dodataka organskih minerala i pigmenata u hranu brojlera na prinos i kvalitetu mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:797071