disertacija
Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Fruk, G. (2014). Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, Goran. "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, Goran. "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, G. (2014). 'Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk G. Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2014 [pristupljeno 25.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

G. Fruk, "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958