diplomski rad
Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke

Kelava, Ivo
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Opće stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Kelava, I. (2017). Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:103171

Kelava, Ivo. "Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:103171

Kelava, Ivo. "Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:103171

Kelava, I. (2017). 'Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:103171

Kelava I. Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:103171

I. Kelava, "Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:103171