prikaz prve stranice dokumenta Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije

Brečević, Andrea
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Brečević, A. (2016). Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, Andrea. "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, Andrea. "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević, A. (2016). 'Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

Brečević A. Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862

A. Brečević, "Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:623862