prikaz prve stranice dokumenta Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske

Glavinić, Aida
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Glavinić, A. (2016). Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić, Aida. "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić, Aida. "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić, A. (2016). 'Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić A. Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

A. Glavinić, "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206