prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici

Sorić, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Sorić, M. (2021). Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539

Sorić, Martina. "Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539

Sorić, Martina. "Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539

Sorić, M. (2021). 'Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539

Sorić M. Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539

M. Sorić, "Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162539