prikaz prve stranice dokumenta Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti

Hikl, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Herbologija

Citirajte ovaj rad

Hikl, A. (2021). Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572

Hikl, Ana. "Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572

Hikl, Ana. "Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572

Hikl, A. (2021). 'Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572

Hikl A. Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572

A. Hikl, "Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572