prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj toplinskih tretmana na smanjenje ozljeda od niskih temperatura tijekom čuvanja mandarine (Citrus reticulata)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj toplinskih tretmana na smanjenje ozljeda od niskih temperatura tijekom čuvanja mandarine (Citrus reticulata)

Ćatić, Adisa
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Ćatić, A. (2020). Utjecaj toplinskih tretmana na smanjenje ozljeda od niskih temperatura tijekom čuvanja mandarine (Citrus reticulata) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468679

Ćatić, Adisa. "Utjecaj toplinskih tretmana na smanjenje ozljeda od niskih temperatura tijekom čuvanja mandarine (Citrus reticulata)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468679

Ćatić, Adisa. "Utjecaj toplinskih tretmana na smanjenje ozljeda od niskih temperatura tijekom čuvanja mandarine (Citrus reticulata)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468679

Ćatić, A. (2020). 'Utjecaj toplinskih tretmana na smanjenje ozljeda od niskih temperatura tijekom čuvanja mandarine (Citrus reticulata)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468679

Ćatić A. Utjecaj toplinskih tretmana na smanjenje ozljeda od niskih temperatura tijekom čuvanja mandarine (Citrus reticulata) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468679

A. Ćatić, "Utjecaj toplinskih tretmana na smanjenje ozljeda od niskih temperatura tijekom čuvanja mandarine (Citrus reticulata)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468679