diplomski rad
Iskoristivost rezidbenih ostataka važnijih mediteranskih voćnih vrsta u procesu pirolize

Pavičić, Fabian
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Pavičić, F. (2019). Iskoristivost rezidbenih ostataka važnijih mediteranskih voćnih vrsta u procesu pirolize (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:344378

Pavičić, Fabian. "Iskoristivost rezidbenih ostataka važnijih mediteranskih voćnih vrsta u procesu pirolize." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:344378

Pavičić, Fabian. "Iskoristivost rezidbenih ostataka važnijih mediteranskih voćnih vrsta u procesu pirolize." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:344378

Pavičić, F. (2019). 'Iskoristivost rezidbenih ostataka važnijih mediteranskih voćnih vrsta u procesu pirolize', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:344378

Pavičić F. Iskoristivost rezidbenih ostataka važnijih mediteranskih voćnih vrsta u procesu pirolize [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 08.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:344378

F. Pavičić, "Iskoristivost rezidbenih ostataka važnijih mediteranskih voćnih vrsta u procesu pirolize", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:344378