Autorska knjiga-Ostalo-Ostalo
Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2011. urn:nbn:hr:204:303724


Citirajte ovaj rad

Samaržija, D. (2011). Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724.

Samaržija, Dubravka. Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724.

Samaržija, Dubravka. Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724.

Samaržija, D. (2011) Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. [online]. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724 (Datum pristupa: 29.03.2024.)

Samaržija D. Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. [Internet]. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet; 2011, [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724

D. Samaržija, Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2011. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724