pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4600,thesis,"Razvoj funkcionalnih proizvoda obogaćenih likopenom","Petrina, Ana",,,,,,,, pbf:4694,thesis,"Utjecaj tretmana eteričnim uljem mirte na stabilnost i senzorska svojstva minimalno procesirane jabuke","Berišić, Lorena",,,,,,,, pbf:4692,thesis,"Utjecaj tretmana fenolnim ekstraktom mirte na stabilnost i senzorska svojstva minimalno procesirane jabuke","Ćurčin, Maša",,,,,,,, agr:2835,dissertation,"Vegetativni rast, prirod i kakvoća ploda breskve (Prunus persica (L.) Batsch.) sorte 'Suncrest' uzgajane ispod fotoselektivih mreža","Vuković, Marko",,,,,,,, pbf:4497,dissertation,"Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.)","Pelaić, Zdenka",,,,,,,, pbf:4384,thesis,"Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost divlje jabuke (Malus sylvestris (L.) Mill.)","Šenjug, Dora",,,,,,,, pbf:4484,thesis,"Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka","Parać, Mia",,,,,,,, pbf:4263,thesis,"Stabilnost minimalno procesirane jabuke tretirane eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis)","Brunović, Barbara",,,,,,,, pbf:4232,thesis,"Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.) različitih koncentracija","Štruml, Monika",,,,,,,, pbf:4257,thesis,"Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis L.)","Budišćak, Matea",,,,,,,, pbf:4209,thesis,"Kemijski sastav lješnjaka iz sezone 2020.","Čvrljak, Marko",,,,,,,, pbf:4173,thesis,"Određivanje aromatičnih tvari u listu smokve (Ficus carica L.) plinskom kromatografijom uz masenu spektrometriju (GC-MS)","Ljubas, Ana",,,,,,,, pbf:4116,thesis,"Kemijski sastav jarebike s različitih lokaliteta Gorskog kotara","Vlahov, Josipa",,,,,,,, pbf:4021,thesis,"Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve","Šiptar, Paula",,,,,,,, pbf:4165,dissertation,"Influence of raw material and processing conditions on shelf-life and quality of minimally processed potato (Solanum tuberosum)","Dite Hunjek, Draženka",,,,,,,, pbf:3974,thesis,"Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog eteričnim uljem komorača","Šafarić, Dunja",,,,,,,, pbf:3975,thesis,"Stabilnost minimalno procesiranog krumpira tretiranog fenolnim ekstraktom komorača","Pezelj, Maja",,,,,,,, pbf:3970,thesis,"Utjecaj vrste otapala na antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista smokve","Štriga, Doroteja",,,,,,,, pbf:3909,thesis,"Kemijski sastav tradicionalnih i novih hibridnih sorata pitomog kestena","Grünfeld, Petra",,,,,,,, ptfos:2608,book,"Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova","Amidžić Klarić, Daniela; Andrašec, Fran; Blažic, Roko; Barbaro, Tea; Bilušković, Andrea; Bolanča, Tomislav; Brnardić, Ivan; Bule, Kristina; Bušić, Valentina; Crnić, Irena; Cvetnić, Matija; Čeru, Teja; Čošić, Zrinka; Dias, Rolando C. S.; Dragičević, Petar; Dragović-Uzelac, Verica; Dujmić, Filip; Duplančić, Marina; Đikić, Domagoj; Ergović Ravančić, Maja; Frančić, Tajana; Gaberšek, Martin; Ganjto, Marin; Gilja, Vanja; Gomes, Catarina; Gosar, Mateja; Grba, Darko; Grgas, Dijana; Grlić, Nikolina; Habuda-Stanić, Mirna; Holjevac Grgurić, Tamara; Husnjak, Bruno; Ištuk, Jozo; Ivanušić, Sanja; Jajčinović, Igor; Jakić, Miće; Jakobek, Lidija; Jokić, Stela; Jozinović, Katarina; Jozinović, Sandra; Jukić, Matea; Jukić, Slavica; Jurić, Zoran; Karnaš, Maja; Klarić, Ilija; Komes, Draženka; Kosar, Vanja; Koštić, Ante; Kovačević, Antonija; Kučić Grgić, Dajana; Landeka Dragičević, Tibela; Landeka Jurčević, Irena; Levaj, Branka; Lovrinčić, Ema; Lukić, Marija; Lukšić, Don Vito; Ljubas, Ana; Mandura, Ana; Marčetić, Helena; Markić, Marinko; Masand, Vijay H.; Mesić, Josip; Mikac, Ivan; Miler, Miloš; Miloloža, Martina; Mitar, Anamarija; Mrčela, Filipa; Mrgan, Ana; Nikolić, Kristina; Nuić, Ivona; Ocelić Bulatović, Vesna; Obradović, Valentina; Pecikozić, Đurđevka; Pelaić, Zdenka; Perinović Jozić, Sanja; Petravić Tominac, Vlatka; Pranjić, Ivona; Pravdić, Nikolina; Prevarić, Viktorija; Prlić Kardum, Jasna; Prnjak, Petra; Radman, Sanja; Rastija, Vesna; Repajić, Maja; Rogošić, Marko; Roje, Vibor; Sander, Aleksandra; Sigurnjak Bureš, Marija; Slatina, Tina; Smoljko, Ivana; Storić, Mihaela; Strelec, Ivica; Svitlica, Brankica; Šabić Runjavec, Monika; Šeremet, Danijela; Škrabal, Svjetlana; Štefanac, Tea; Šubarić, Domagoj; Tolić, Kristina; Tolić, Mandica-Tamara; Tomašić, Vesna; Tomas, Marko; Trgo, Marina; Ugrina, Marin; Ukić, Šime; Velić, Darko; Velić, Natalija; Vidović, Elvira; Vlašić, Luka; Vojvodić Cebin, Aleksandra; Vrbanec, Gordana; Vrsaljko, Domagoj; Vučinić, Valentina; Vuković Domanovac, Marija; Zelić, Ivana Elizabeta; Zrinščak, Stanko; Zagajski Kučan, Kristina",,,,,,,, pbf:3790,thesis,"Kemijski sastav maruna s lokacije Učka-Liganj","Žunić, Vesna",,,,,,,, pbf:3555,thesis,"Kemijski sastav maruna s otoka Cresa","Barišić, Katarina",,,,,,,, pbf:3210,thesis,"Primjena visokog tlaka na minimalnom procesiranom voću i povrću","Ljubas, Ana",,,,,,,, pbf:3357,thesis,"Utjecaj predtretmana na sastav minimalno procesiranog krumpira prije i nakon termičke obrade","Jakupec, Dino",,,,,,,, pbf:3136,thesis,"Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira","Dragičević, Marina",,,,,,,, ptfos:1513,dissertation,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije","Popović, Kristina",,,,,,,, pbf:3250,thesis,"Utjecaj tretmana ultrazvukom visokog intenziteta na kvalitetu i stabilnost minimalno procesiranog krumpira","Bebek, Josip",,,,,,,, pbf:3058,thesis,"Utjecaj dodatka soka jabuke na sastav i svojstva napitka od lista masline","Kirin, Lucija",,,,,,,, pbf:3056,thesis,"Utjecaj dodatka soka višnje na sastav i svojstva napitka od lista masline","Zrinjan, Andrea",,,,,,,, pbf:3296,thesis,"The effect of blanching treatments on the physico-chemical parameters of a halophyte species (Salicornia ramosissima)","Bertoša, Katerina",,,,,,,, pbf:2636,thesis,"Promjene fenolnih spojeva modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem uz dodatak maltodekstrina i inulina","Dobrinčić, Ana",,,,,,,, pbf:2705,thesis,"Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem","Tuđen, Lucija",,,,,,,, pbf:2558,thesis,"Fenolni spojevi u procesu sušenja i proizvodnje soka aronije","Drkelić, Vedrana",,,,,,,, pbf:2576,thesis,"Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri sniženoj temperaturi","Ivanković, Monika",,,,,,,, pbf:1718,thesis,"Utjecaj pripreme i stajanja na senzorska svojstva i antioksidacijsku aktivnost napitka od lista masline","Novak, Morana",,,,,,,, pbf:1699,thesis,"Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline","Marić, Martina",,,,,,,, pbf:1689,thesis,"Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja na sobnoj temperaturi","Lončarić, Petra",,,,,,,, pbf:1678,thesis,"Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi","Hajdinjak, Ivana",,,,,,,, pbf:2638,thesis,"Utjecaj starosti krumpira i tehnoloških parametara na kvalitetu minimalno procesiranih krumpira","Pranjić, Tanja",,,,,,,, pbf:312,thesis,"Antioksidacijski potencijal ukupnih fenola izoliranih iz gloga (Crataegi folium cum flore) primjenom ultrazvuka","Ćužić, Ana",,,,,,,, pbf:118,thesis,"Određivanje vitamina C u narezanoj jabuci Cripps pink skladištenoj u kontroliranoj atmosferi i sterilnim uvjetima","Buljan, Petra",,,,,,,, pbf:115,thesis,"Praćenje mikrobiološke ispravnosti i senzorskih svojstava narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi","Hlupić, Lucija",,,,,,,, pbf:112,thesis,"Praćenje mikrobiološke ispravnosti i senzorskih svojstava narezane jabuke sorte Cripps pink obrađene antioksidansima i skladištene u kontroliranoj atmosferi","Drobec, Soledad-Dea",,,,,,,, pbf:126,thesis,"Praćenje parametara boje i teksture narezane jabuke sorte Cripps pink obrađene antioksidansima i skladištene u kontroliranoj atmosferi","Gudelj, Anamarija",,,,,,,, pbf:173,thesis,"Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše borovnice","Perić, Katarina",,,,,,,, pbf:106,thesis,"Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše jagode","Bebek, Josip",,,,,,,, pbf:386,thesis,"Optimiranje parametara ekstrakcije fenolnih spojeva gloga (Crataegi folium cum flore) primjenom ultrazvuka","Bunoza, Dragica",,,,,,,, pbf:101,thesis,"Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi","Kobeščak, Mateja",,,,,,,, pbf:495,thesis,"Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve","Krištić, Tina",,,,,,,, pbf:511,thesis,"Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve","Krištić, Tina",,,,,,,, pbf:561,thesis,"Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja","Petrušić, Gabrijela",,,,,,,, pbf:437,thesis,"Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje","Zovko, Mirela",,,,,,,, pbf:2,thesis,"Kvaliteta stolnog grožđa cultivar Italia uzgojenog ispod plastičnog pokrova u cilju odgode berbe","Marasović, Iva",,,,,,,, pbf:49,thesis,"Određivanje ukupnih fenola i antocijana u komini grožđa sorte Merlot","Marinčić, Marina",,,,,,,, pbf:12,thesis,"Utjecaj folijarne primjene kalcija i dušika na aromatski profil jabuke","Pranjić, Tanja",,,,,,,, pbf:6,thesis,"Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova malina tijekom skladštenja","Kordić, Marija",,,,,,,, pbf:2888,dissertation,"Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava višnje Maraske sa svojstvima drugih odabranih sorata i ekotipova višnje te njihovih proizvoda","Repajić, Maja",,,,,,,, pbf:2886,dissertation,"Optimiranje proizvodnje praha soka višnje Maraske (Prunus cerasus var. Marasca) primjenom sušenja raspršivanjem","Elez Garofulić, Ivona",,,,,,,, pbf:292,thesis,"Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj","Solarić, Tea",,,,,,,, ptfos:656,dissertation,"Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka","Lončarić, Ante",,,,,,,, pbf:608,thesis,"Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)","Lovreško, Valentina",,,,,,,, pbf:613,thesis,"Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske","Studen, Ana",,,,,,,, pbf:564,thesis,"Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja","Jauk, Natalija",,,,,,,, pbf:610,thesis,"Utjecaj sorte i područja uzgoja na sastav antocijana i antioksidacijsku aktivnost svježih sokova višnje i višnje Maraske","Gundak, Mateja",,,,,,,, pbf:612,thesis,"Utjecaj sorte i procesa proizvodnje na parametre kvalitete i biološki aktivne spojeve soka višnje","Kušt, Josipa",,,,,,,, pbf:494,thesis,"Botanička obilježja, sorte te fizikalno-kemijska svojstva običnog oraha (Juglans regia L.)","Vukoje, Ivona",,,,,,,, pbf:424,thesis,"Određivanje vitamina C u različitim sortama jabuka","Veršec, Petra",,,,,,,, pbf:508,thesis,"Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka","Milešević, Marina",,,,,,,, pbf:594,thesis,"Distribucija vitamina C u plodovima četiri sorte jabuka","Bačić, Valentina",,,,,,,, pbf:2868,dissertation,"Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja","Zorić, Zoran",,,,,,,, pbf:2856,dissertation,"Utjecaj postupka ekstrakcije na sastav i količinu fenolnih spojeva kadulje","Dent, Maja",,,,,,,, pbf:881,thesis,"Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja","Herceg, Korina",,,,,,,, pbf:895,thesis,"Utjecaj masenog udjela voćne kaše, vrste šećera te vremena skladištenja na kvalitetu i biološki aktivne spojeve želiranih proizvoda od aronije","Kićanović, Sanela",,,,,,,, pbf:737,thesis,"Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa","Majstorović, Marija",,,,,,,, pbf:810,thesis,"Određivanje vitamina C u soku od naranče","Krištić, Tina",,,,,,,, pbf:778,thesis,"Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine","Peričić, Nena",,,,,,,, pbf:677,thesis,"Ispitivanje boje i teksture voćnog jogura s kandiranom korom mandarine","Burić, Barbara",,,,,,,, pbf:917,thesis,"Fizikalna i senzorska svojstva zamrznutih tikvica","Huljev, Sara",,,,,,,, pbf:2844,thesis,"Usporedba zakonskih propisa o označavanju hrane u Sjedinjenim Američkim Državama i Republici Hrvatskoj s primjerima označavanja","Misir, Andreja",,,,,,,, pbf:954,thesis,"Ispitivanje utjecaja sorte i područja uzgoja te procesa proizvodnje na udjel melatonina u sokovima višnje i višnje Maraske","Boras, Josipa",,,,,,,, pbf:946,thesis,"Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete, sastav antocijana i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske","Lacković, Ivana",,,,,,,, pbf:2828,dissertation,"Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina","Čosić, Zrinka",,,,,,,, pbf:1122,thesis,"Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine","Jauk, Natalija",,,,,,,, pbf:1004,thesis,"Izolacija steviol-glikozida iz biljke Stevia rebaudiana","Filipović, Željka",,,,,,,, pbf:1439,thesis,"Utjecaj termina berbe i predtretmana enzimima i ultrazvukom na biološka i fizikalna svojstva soka od mandarine","Linardić, Ivana",,,,,,,, pbf:2805,dissertation,"Utjecaj sorte i područja uzgoja na senzorska svojstva mandarina i njihovih sokova","Putnik, Predrag",,,,,,,, pbf:1300,thesis,"Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive","Svetličić, Sanela",,,,,,,, pbf:1301,thesis,"Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive","Herceg, Korina",,,,,,,, pbf:1299,thesis,"Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive","Sabljak, Vanja",,,,,,,, pbf:3102,"journal article","Polyphenols and volatiles in fruits of two sour cherry cultivars, some berry fruits and their jams","Levaj, Branka; Dragović-Uzelac, Verica; Delonga, Karmela; Kovačević Ganić, Karin; Banović, Mara; Bursać Kovačević, Danijela",,,,,,,, pbf:3092,"journal article","Evaluation of phenolic content and antioxidant capacity of blueberry cultivars (Vaccinium corymbosum L.) grown in the Northwest Croatia","Dragović-Uzelac, Verica; Savić, Zvonimir; Brala, Ana; Levaj, Branka; Bursać Kovačević, Danijela; Biško, Ante",,,,,,,, pbf:3094,"journal article","Effect of maturity and geographical region on anthocyanin content of sour cherries (Prunus cerasus var. marasca)","Pedisić, Sandra; Dragović-Uzelac, Verica; Levaj, Branka; Škevin, Dubravka",,,,,,,, pbf:1261,thesis,"Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode","Abramović, Ivana",,,,,,,, pbf:1260,thesis,"Utjecaj procesa proizvodnje na udio antocijana i ukupnu boju soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.)","Barjaktarić, Matea",,,,,,,, pbf:2747,dissertation,"Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C","Pedisić, Sandra",,,,,,,, pbf:2734,dissertation,"Hlapljivi sastojci arome rajčice i njihov utjecaj na senzorska svojstva proizvoda od rajčice","Marković, Ksenija",,,,,,,,