@mastersthesis{vef:1045, author = {{Biljan, Josipa}}, title = {{ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA}}, } @mastersthesis{vef:1113, author = {{Lovasić, Josipa}}, title = {{GOSPODARENJE ŽIVOTINJSKIM NUSPROIZVODIMA U REPUBLICI HRVATSKOJ}}, } @mastersthesis{vef:1093, author = {{Lovasović, Josipa}}, title = {{GOSPODARENJE ŽIVOTINJSKIM NUSPROIZVODIMA U REPUBLICI HRVATSKOJ}}, } @mastersthesis{vef:1091, author = {{Keglević, Domagoj}}, title = {{Uloga epidemioloških indikatora i informacija o prehrambenom lancu u inspekciji mesa}}, } @mastersthesis{vef:1052, author = {{Mofardin, Sanja}}, title = {{Stavovi hrvatskih potrošača o mlijeku kopitara}}, } @mastersthesis{vef:1037, author = {{Fuštin, Dunja}}, title = {{Primjena serologije mesnog soka u kontroli Toxoplasma gondii, Salmonella spp. i Yersinia spp. u klaonicama svinja}}, } @mastersthesis{vef:1004, author = {{Panza, Lea}}, title = {{KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA}}, } @mastersthesis{vef:983, author = {{Šarić, Petra}}, title = {{BIORAZNOLIKOST MIKROBIOTE HRVATSKIH AUTOHTONIH MESNIH PROIZVODA}}, } @mastersthesis{vef:979, author = {{Blažević, Meri}}, title = {{PRIMJENA DEKONTAMINACIJSKIH TEHNOLOGIJA U KLAONIČKOJ OBRADI ŽIVOTINJA}}, } @phdthesis{vef:948, author = {{Ljevaković-Musladin, Ivana}}, title = {{UTVRĐIVANJE ENTEROTOKSOGENOGA POTENCIJALA SOJEVA BAKTERIJE Staphylococcus aureus IZ SVJEŽEGA SIRA}}, } @mastersthesis{vef:904, author = {{Jurenec, Dragica}}, title = {{ZAŠTITA RAKOVA PRI USMRĆIVANJU}}, } @mastersthesis{vef:1039, author = {{Dujmović, Helena}}, title = {{Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u mljekarstvu}}, } @mastersthesis{vef:1038, author = {{Butković, Dorian}}, title = {{Otrovanja hranom}}, } @phdthesis{vef:942, author = {{Džafić, Natalija}}, title = {{PREVALENCIJA I ZNAČAJKE POTENCIJALNO PATOGENIH Vibrio spp. IZDVOJENIH IZ ŠKOLJKAŠA PROIZVODNIH PODRUČJA ISTARSKOGA AKVATORIJA}}, } @phdthesis{vef:900, author = {{Pažin, Valerij}}, title = {{FENOTIPSKE I GENSKE ZNAČAJKE IZOLATA YERSINIA ENTEROCOLITICA IZDVOJENIH U LANCU PROIZVODNJE SVINJSKOGA MESA}}, } @mastersthesis{vef:813, author = {{Rakić, Frane}}, title = {{KVALITETA BRAŠNA OD CVRČAKA}}, } @mastersthesis{agr:2321, author = {{Tušek, Željka}}, title = {{Izazovi identifikacije živih, ali neuzgojivih patogena iz hrane}}, } @mastersthesis{agr:2267, author = {{Horvat, Lucija}}, title = {{Molekularne i imunološke metode u mikrobiologiji hrane}}, } @mastersthesis{agr:2320, author = {{Patron, Katarina}}, title = {{Značajnost nalaza bakterije Vibrio spp. u hrani}}, } @mastersthesis{agr:2338, author = {{Pajač, Lucija}}, title = {{Karakterizacija sojeva Lactococcus lactis izoliranih iz ovčjeg mlijeka i odabir potencijalne sirarske kulture}}, } @phdthesis{vef:776, author = {{Listeš, Irena}}, title = {{DOKAZIVANJE VEROTOKSIGENE BAKTERIJE Escherichia coli U ŠKOLJKAŠA IZ PROIZVODNIH PODRUČJA ISTOČNE OBALE JADRANA}}, } @mastersthesis{vef:745, author = {{Kos, Renata}}, title = {{MIKROBIOLOŠKA PROCJENA RIZIKA U HRANI}}, } @mastersthesis{vef:736, author = {{Knežević, Josipa}}, title = {{ANTIMIKROBNA REZISTENCIJA MIKROFLORE IZ GOTOVE HRANE NA TRŽIŠTU}}, } @mastersthesis{vef:587, author = {{Kralj, Dea}}, title = {{Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa}}, } @mastersthesis{vef:613, author = {{Vujić, Kristina}}, title = {{Mikrobiološka čistoća površina u hladnjacima za čuvanje hrane}}, } @mastersthesis{vef:504, author = {{Knezić, Antonija}}, title = {{Inspekcija mesa temeljena na riziku}}, } @mastersthesis{vef:503, author = {{Kolačko, Ivana}}, title = {{Nalaz rezistentnih koagulaza - pozitivnih stafilokoka u mlijeku iz mljekomata}}, } @mastersthesis{agr:1608, author = {{Gabud, Štefica}}, title = {{Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane}}, } @mastersthesis{vef:397, author = {{Josić, Ivana}}, title = {{Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa}}, } @mastersthesis{agr:1054, author = {{Robina, Ana}}, title = {{Nalaz bakterije Escherichia coli u mesnim pripravcima}}, } @mastersthesis{agr:989, author = {{Bartol, Ana-Marija}}, title = {{Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu}}, } @mastersthesis{agr:1006, author = {{Blatarić, Nikolina}}, title = {{Mikrobiološko onečišćenje ljuske kokošjih jaja iz različitih proizvodnih uzgoja}}, } @mastersthesis{vef:329, author = {{Čižmak, Anamarija}}, title = {{Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira}}, } @mastersthesis{agr:923, author = {{Janjčec, Andrea}}, title = {{Put mikotoksina u prehrambenom lancu}}, } @mastersthesis{vef:241, author = {{Peinović, Lovran}}, title = {{Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica}}, } @mastersthesis{vef:265, author = {{Tkalec, Kristina}}, title = {{AMBALAŽA ZA PAKIRANJE HRANE ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA}}, } @mastersthesis{vef:675, author = {{Zemljak, Lidija}}, title = {{MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI}}, } @mastersthesis{agr:780, author = {{Grubješić, Željka}}, title = {{Značenje nalaza bakterije Staphylococcus aureus u sirevima domaće proizvodnje}}, } @mastersthesis{vef:308, author = {{Bastiančić, Lucija}}, title = {{Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla}}, } @mastersthesis{agr:607, author = {{Martinelli, Anita}}, title = {{Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica}}, } @mastersthesis{vef:230, author = {{Dodić, Dina}}, title = {{Potencijal rasta bakterije Listeria monocytogenes u mekim sirevima}}, } @mastersthesis{vef:227, author = {{Gluščić, Goran}}, title = {{Službene kontrole u klaonicama}}, } @mastersthesis{vef:543, author = {{Mrazović, Marijana}}, title = {{Mikrobiološki rizici u proizvodnji svježeg sirovog mlijeka}}, } @mastersthesis{vef:252, author = {{Curman, Liza}}, title = {{Značaj upotrebe kuhinjske soli}}, } @mastersthesis{vef:179, author = {{Crk, Dajana}}, title = {{Antimikrobna aktivnost enterokoka izoliranih iz sirovog mlijeka}}, } @mastersthesis{vef:223, author = {{Salopek, Leo}}, title = {{Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira}}, } @mastersthesis{vef:245, author = {{Barbić, Fabijan}}, title = {{Kvaliteta paštete od janjećeg mesa}}, } @mastersthesis{vef:205, author = {{Čop, Matea}}, title = {{Utjecaj Enterococcus faecalis 101 na kakvoću trajnih kobasica iz domaćinstva}}, } @mastersthesis{vef:197, author = {{Hasnaš, Ivana}}, title = {{Kosana mast - tradicijski proizvod Međimurja}}, } @mastersthesis{vef:219, author = {{Segarić, Antoneta}}, title = {{Utvrđivanje patvorenja mesnih proizvoda nedeklariranim vrstama mesa pomoću postupka lančane reakcije polimerazom}}, } @mastersthesis{vef:221, author = {{Tomić, Monika}}, title = {{Kemijski sastav i kakvoća pršuta}}, } @mastersthesis{agr:106, author = {{Rožman, Jelena}}, title = {{Nalaz bakterije Listeria monocytogenes u ribi i ribljim proizvodima}}, } @mastersthesis{vef:122, author = {{Ivančić, Ana}}, title = {{Usporedba referentne metode s elektronickim analizatorom Kern za određivanje vode u hrani}}, } @mastersthesis{vef:33, author = {{Đorđević, Marija}}, title = {{Mikrobiološka kakvoća kuhanog sira iz okolice Duge Rese}}, } @mastersthesis{vef:6, author = {{Barić, Ivana}}, title = {{Trihineloza i ehinokokoza parazitarne zoonoze od značenja za javno zdravstvo}}, } @mastersthesis{vef:46, author = {{Jagodić, Goran}}, title = {{Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja}}, } @mastersthesis{vef:113, author = {{Roštan, Ninoslav}}, title = {{Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira}}, } @mastersthesis{vef:112, author = {{Koturak, Jelena}}, title = {{Uvjeti izgradnje i uređenja klaoničkog objekta}}, } @mastersthesis{vef:204, author = {{Levak, Stefani}}, title = {{Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele)}}, } @mastersthesis{vef:7, author = {{Bergman, Tajana}}, title = {{Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša}}, } @mastersthesis{vef:76, author = {{Rožić, Josipa}}, title = {{Utjecaj pohrane na rast bakterije L. monocytogenes u kuhanom kravljem siru}}, } @mastersthesis{vef:117, author = {{Lončarić, Vedran}}, title = {{Higijena i tehnologija proizvodnje tounjskog sira}}, }