TY - THES ID - agr:1964 TI - Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran AU - Plavša, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:798 TI - UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON AU - Vuina, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:1080 TI - PRIMJENA RANE DEFOLIJACIJE KOD SORTE CABERNET SAUVIGNON (Vitis vinifera L.) AU - Bosek, Damir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:1081 TI - UTJECAJ RANE DEFOLIJACIJE NA PROIZVODNE I KVALITATIVNE KARAKTERISTIKE SORTE MERLOT AU - Mihelić, Damir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:1078 TI - UTJECAJ PRIMJENE RAZLIČITIH VRSTA DRVENIH STRUGOTINA NA PROMJENE U SENZORNOM PROFILU VINA TERAN AU - Družeta, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:195 TI - UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN AU - Škrlj, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:193 TI - UTJECAJ KOMERCIJALNIH S. CEREVISIAE KVASACA NA SENZORNI PROFIL I PRODUKCIJU SO2 U VINIMA MALVAZIJA ISTARSKA AU - Fachin, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -