pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:1964,dissertation,"Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran","Plavša, Tomislav",,,,,,,, veleri:798,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON","Vuina, Katarina",,,,,,,, veleri:1080,thesis,"PRIMJENA RANE DEFOLIJACIJE KOD SORTE CABERNET SAUVIGNON (Vitis vinifera L.)","Bosek, Damir",,,,,,,, veleri:1081,thesis,"UTJECAJ RANE DEFOLIJACIJE NA PROIZVODNE I KVALITATIVNE KARAKTERISTIKE SORTE MERLOT","Mihelić, Damir",,,,,,,, veleri:1078,thesis,"UTJECAJ PRIMJENE RAZLIČITIH VRSTA DRVENIH STRUGOTINA NA PROMJENE U SENZORNOM PROFILU VINA TERAN","Družeta, Katarina",,,,,,,, veleri:195,thesis,"UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN","Škrlj, Marko",,,,,,,, veleri:193,thesis,"UTJECAJ KOMERCIJALNIH S. CEREVISIAE KVASACA NA SENZORNI PROFIL I PRODUKCIJU SO2 U VINIMA MALVAZIJA ISTARSKA","Fachin, Luka",,,,,,,,