@phdthesis{agr:1964, author = {{Plavša, Tomislav}}, title = {{Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran}}, } @mastersthesis{veleri:798, author = {{Vuina, Katarina}}, title = {{UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON}}, } @mastersthesis{veleri:1080, author = {{Bosek, Damir}}, title = {{PRIMJENA RANE DEFOLIJACIJE KOD SORTE CABERNET SAUVIGNON (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{veleri:1081, author = {{Mihelić, Damir}}, title = {{UTJECAJ RANE DEFOLIJACIJE NA PROIZVODNE I KVALITATIVNE KARAKTERISTIKE SORTE MERLOT}}, } @mastersthesis{veleri:1078, author = {{Družeta, Katarina}}, title = {{UTJECAJ PRIMJENE RAZLIČITIH VRSTA DRVENIH STRUGOTINA NA PROMJENE U SENZORNOM PROFILU VINA TERAN}}, } @mastersthesis{veleri:195, author = {{Škrlj, Marko}}, title = {{UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN}}, } @mastersthesis{veleri:193, author = {{Fachin, Luka}}, title = {{UTJECAJ KOMERCIJALNIH S. CEREVISIAE KVASACA NA SENZORNI PROFIL I PRODUKCIJU SO2 U VINIMA MALVAZIJA ISTARSKA}}, }