pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:3938,thesis,"Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka","Fretze, Darko",,,,,,,, agr:3844,thesis,"Proizvodnja bioplina iz sirutke prije i nakon proizvodnje skute","Čorba, Marija",,,,,,,, agr:3886,thesis,"Utjecaj vrste salamure na fizikalno-kemijska svojstva sira u tipu mozzarelle","Vujeva, Milka",,,,,,,, agr:4217,thesis,"Zbrinjavanje sirutke nakon proizvodnje sira u tipu mozzarelle","Zaninović, Mario",,,,,,,, agr:3584,thesis,"Procjena utjecaja uzgoja u srodstvu na svojstva mliječnosti istarske ovce","Kurelović, Ana",,,,,,,, agr:3583,thesis,"Prihvatljivost mousse-a s dodatkom paste od batata","Ražov Radić, Ognjena",,,,,,,, agr:3572,thesis,"Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira","Čevra, Marija",,,,,,,, agr:3542,thesis,"Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle","Vukman, Antonija",,,,,,,, agr:3507,thesis,"Korištenje kisele sirutke u proizvodnji sladoleda","Lažec, Barbara",,,,,,,, agr:2923,thesis,"Kvaliteta kuhanog sira uz dodatak začinskog bilja","Vaskić, Iva",,,,,,,, agr:2892,thesis,"Anaerobna digestija sirutke prije i nakon proizvodnje skute","Primorac, Antonia",,,,,,,, agr:2885,thesis,"Utjecaj zrenja polutvrdog kozjeg sira u ulju na njegov fizikalno-kemijski sastav i senzorna svojstva","Zadravec, Marin",,,,,,,, agr:3862,"conference paper","Bioaktivni peptidi iz sira","Tudor Kalit, Milna; Janda, Dana; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Kalit, Samir",,,,,,,, agr:3857,"conference paper","Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition","Dolenčić Špehar, Iva; Sandra Mandinić, Sandra; Darija Bendelja Ljoljić, Darija; Tudor Kalit, Milna; Zamberlin, Šimun; Kos, Ivica; Kalit, Samir",,,,,,,, agr:3855,"conference paper","The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products","Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Tudor Kalit, Milna; Rajnović, Ivana; Hulak, Nataša; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Prđun, Saša; Kalit, Samir",,,,,,,, agr:2586,thesis,"Fermentirana mlijeka magarice","Milat, Ema",,,,,,,, agr:2659,thesis,"Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.","Dabo, Antonia",,,,,,,, agr:2472,thesis,"Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija","Pinturić, Bernard",,,,,,,, agr:2458,thesis,"Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca","Maričić, Lea",,,,,,,, agr:2456,thesis,"Utjecaj zamjene dijela natrijevog klorida s kalijevim kloridom na randman sira Škripavca","Glavaš, Andrijana",,,,,,,, agr:2435,thesis,"Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta","Maltarić, Stefani",,,,,,,, agr:4170,"conference paper","Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način","Bendelja Ljoljić, Darija; Štokovac, Roberto; Tudor Kalit, Milna; Kos, Ivica; Pećina, Mateja; Dolenčić Špehar, Iva",,,,,,,, agr:2420,thesis,"Povezanost fizikalno-kemijskih i senzorskih karakteristika hrvatskih tradicionalnih tvrdih ovčjih sireva","Ivičić, Laura",,,,,,,, agr:2334,thesis,"Održivo zbrinjavanje sirutke","Rudar, Andrea",,,,,,,, agr:2220,thesis,"Utjecaj smanjenja udjela NaCl djelomičnom zamjenom s KCl na senzorska svojstva sira škripavca","Dragić, Gabrijela",,,,,,,, agr:2173,thesis,"Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda","Domić Brkanović, Tajana",,,,,,,, agr:2171,thesis,"Udjel zasićenih masnih kiselina u maslacu proizvedenom na obiteljskim-poljoprivrednim gospodarstvima","Žiga, Karla",,,,,,,, agr:2125,thesis,"Segmentacija potrošača autohtonih sireva u Hrvatskoj","Živković, Ljubica",,,,,,,, agr:2156,thesis,"Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca","Štokovac, Roberto",,,,,,,, agr:2127,thesis,"Proteini sirutke kao dijetetski dodatak u prehrani sportaša","Crljenjak, Marija",,,,,,,, agr:2085,thesis,"Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš","Marinić, Valentina",,,,,,,, agr:1999,thesis,"Primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u liječenju humanih urinarnih infekcija","Mrša, Marin",,,,,,,, agr:1765,thesis,"Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa","Mandinić, Sandra",,,,,,,, agr:1685,thesis,"Sladoled dodane nutritivne vrijednosti","Horvatinović, Barbara",,,,,,,, agr:1783,thesis,"Povezanost sira škripavca s područjem njegove proizvodnje","Lovrinov, Roberta",,,,,,,, agr:1564,thesis,"Sir kao funkcionalna hrana","Horvat, Ivana",,,,,,,, agr:1606,thesis,"Usporedba mljekarskog sektora Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država","Vugrinec, Karlo",,,,,,,, agr:1638,thesis,"Utjecaj prehrambene neofobije na ponašanje potrošača u konzumaciji etničke hrane","Deronja, Kristina",,,,,,,, agr:1561,thesis,"Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda","Janda, Dana",,,,,,,, agr:1389,thesis,"Biokemijske promjene tijekom zrenja sireva u životinjskoj koži","Lojbl, Tihana",,,,,,,, agr:1563,thesis,"Stavovi potrošača o sirevima tradicionalne i industrijske proizvodnje","Šuša, Matea",,,,,,,, agr:1294,thesis,"Biogeni amini u siru","Herljević, Dora",,,,,,,, agr:1293,thesis,"Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira","Gjuračić, Dijana",,,,,,,, agr:1289,thesis,"Opskrbni lanac mlijeka u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji","Sočec, Davor",,,,,,,, agr:1246,thesis,"Čimbenici kupnje ekološkog jogurta","Pavlina, Anamarija",,,,,,,, agr:1258,thesis,"Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda","Filipović, Glorija",,,,,,,, agr:1221,thesis,"Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda","Petanjek, Zvjezdana",,,,,,,, agr:1152,thesis,"Mliječni sektor u Hrvatskoj prije i nakon pristupanja Europskoj uniji","Blajda, Josip",,,,,,,, agr:933,thesis,"Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute","Levak, Martina",,,,,,,, agr:787,thesis,"Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta","Vnučec, Magdalena",,,,,,,, agr:696,thesis,"Utjecaj uvođenja robne marke na poslovni rezultat u proizvodnji sira na primjeru male sirane","Celić Križić, Darija",,,,,,,, agr:664,thesis,"Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske","Pećnik, Monika",,,,,,,, agr:656,thesis,"Utjecaj standardizacije mlijeka na randman sira škripavca","Anušić, Jasna",,,,,,,, agr:619,thesis,"Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja","Petrović, Denis",,,,,,,, agr:576,thesis,"Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca","Kalaš, Sanda",,,,,,,, agr:566,thesis,"Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka","Lipovšćak, Maja",,,,,,,, agr:344,thesis,"Paška skuta","Oštarić, Matea",,,,,,,, pbf:2821,dissertation,"Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva","Tudor Kalit, Milna",,,,,,,,