@mastersthesis{agr:2472, author = {{Pinturić, Bernard}}, title = {{Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija}}, } @mastersthesis{agr:2435, author = {{Maltarić, Stefani}}, title = {{Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta}}, } @mastersthesis{agr:2279, author = {{Kazalac, Josipa}}, title = {{Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića}}, } @mastersthesis{agr:1562, author = {{Grgić, Andreja}}, title = {{Bakteriocini bakterija mliječne kiseline u prevenciji i liječenju mastitisa}}, } @phdthesis{agr:951, author = {{Bendelja Ljoljić, Darija}}, title = {{Koncentracija uree u kozjem mlijeku kao pokazatelj njegove kvalitete i hranidbe koza}}, } @mastersthesis{agr:249, author = {{Hubak, Ivana}}, title = {{Koncentracija ureje u mlijeku alpina koza tijekom laktacije}}, } @mastersthesis{agr:193, author = {{Gabrić, Katarina}}, title = {{Utjecaj kvalitete ovčjeg mlijeka na kvalitetu i randman Paškog sira i skute}}, }