TY - THES ID - agr:4224 TI - Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli AU - Džepina, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3938 TI - Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka AU - Fretze, Darko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3774 TI - Kvaliteta kiselog vrhnja na tržnicama grada Zagreba AU - Boroša, Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3842 TI - Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti AU - Grgić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3775 TI - Primjena aditiva u mesnoj industriji AU - Rožanković, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3778 TI - Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta AU - Alilović, Antonija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3718 TI - Morfometrijske odlike trupa i boja mesa creske ovce AU - Tomac, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3675 TI - Utjecaj kratkoročnog dodavanja magnezija na kvalitetu mesa junadi AU - Linić, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:4017 TI - Dioksini u mesu AU - Pralas, Viktorija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:4009 TI - Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda AU - Jukić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:4010 TI - Prerada i upootreba nusproizvoda animalnog podrijetla AU - Klapan, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3918 TI - Stajski gnoj - sekundarni animalni proizvod AU - Imbriovčan, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3507 TI - Korištenje kisele sirutke u proizvodnji sladoleda AU - Lažec, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3256 TI - Fenotipska svojstva, masnokiselinski sastav i senzorna kakvoća mesa i jaja kokoši hrvatice AU - Duvnjak, Gordana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3050 TI - Morfometrijske odlike i vrijednosti rasjeka trupa paške ovce AU - Ravlić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3076 TI - Utjecaj promjenjivih udjela janjećeg mesa i jetre na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva paštete AU - Lukinić, Jurica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2981 TI - Utjecaj spola i dobi na fizikalna svojstva mesa europskog muflona (Ovis ammon musimon Pal.) AU - Medved, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3661 TI - Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca AU - Klindić, Arijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - agr:3857 TI - Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition AU - Dolenčić Špehar, Iva AU - Sandra Mandinić, Sandra AU - Darija Bendelja Ljoljić, Darija AU - Tudor Kalit, Milna AU - Zamberlin, Šimun AU - Kos, Ivica AU - Kalit, Samir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - agr:3795 TI - The future prospects of the meat industry AU - Jůzl, Miroslav AU - Langová, Radka AU - Slováček, Jan AU - Jarošová, Alžbeta AU - Kos, Ivica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - agr:3855 TI - The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products AU - Bendelja Ljoljić, Darija AU - Dolenčić Špehar, Iva AU - Tudor Kalit, Milna AU - Rajnović, Ivana AU - Hulak, Nataša AU - Kos, Ivica AU - Vnučec, Ivan AU - Prđun, Saša AU - Kalit, Samir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2620 TI - Klaonički pokazatelji i kakvoća mesa kopuna AU - Prelec, Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2646 TI - Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica AU - Mirić, Milijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2701 TI - Zlouporaba konjskog mesa u prehrambenom lancu ljudi AU - Grd, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2723 TI - Fizikalna svojstva medijalnog sapnog mišića buta (M. gluteus medius) jelena običnog (Cervus elaphus) AU - Hadrović, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2757 TI - Pokazatelji proizvodnje mesa pijetlova pasmine posavska kukmasta kokoš AU - Jelenić, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - agr:4176 TI - Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja AU - Kos, Ivica AU - Širić, Ivan AU - Vnučec, Ivan AU - Špehar Dolenčić, Iva AU - Bedeković, Dalibor AU - Jüzl, Miroslav AU - Langová, Radka AU - Bendelja Ljoljić, Darija AU - Mioković, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - agr:4170 TI - Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način AU - Bendelja Ljoljić, Darija AU - Štokovac, Roberto AU - Tudor Kalit, Milna AU - Kos, Ivica AU - Pećina, Mateja AU - Dolenčić Špehar, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3158 TI - Metode identifikacije goveđeg mesa iz pašnog uzgoja AU - Kiš, Goran AU - Kos, Ivica AU - Bedeković, Dalibor AU - Širić, Ivan AU - Janječić, Zlatko AU - Čurković, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - agr:4030 TI - Mikoremedijacija policikličkih aromatskih ugljikovodika saprotrofnim i ektomikoriznim gljivama AU - Širić, Ivan AU - Kos, Ivica AU - Bedeković, Dalibor AU - Kiš, Goran AU - Mioč, Boro AU - Držaić, Valentino AU - Knezović, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - agr:4162 TI - Morfometrijska svojstva jarebice kamenjarke (Alectoris graeca Meisn.) u lovištima Šibensko-kninske županije AU - Malenica, Mate AU - Bedeković, Dalibor AU - Janječić, Zlatko AU - Tomljanović, Tea AU - Stuhne, Tea AU - Duvnjak, Gordana AU - Širić, Ivan AU - Kos, Ivica AU - Vnučec, Ivan AU - Kiš, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2352 TI - Boja mesa sirovih i salamurenih turopoljskih šunki AU - Brezjan, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2367 TI - Fizikalno-kemijska svojstva i higijenska ispravnost konjskog mesa AU - Markov, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2382 TI - Nutritivna i funkcionalna vrijednost mesa kopitara AU - Špiljar, Valeria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2401 TI - Povijest konzumacije konjskog mesa AU - Mikan, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2355 TI - Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata AU - Maturanec, Hrvoje DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2290 TI - Upotreba cikle i poriluka kao izvora nitrata u proizvodnji polutrajnih kobasica AU - Stvorić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2172 TI - Varijabilnosti fizikalnih i senzorskih svojstava jaja iz slobodnog uzgoja AU - Stojanović, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2096 TI - Alternativni izvori karotenoida u hranidbi kokoši nesilica AU - Bebić, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2006 TI - Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda AU - Vukošić, Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2008 TI - Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija AU - Škrlec, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3328 TI - Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda AU - Pleadin, Jelka AU - Lešić, Tina AU - Kos, Ivica AU - Krešić, Greta AU - Kudumija, Nina AU - Dergestin Bačun, Lidija AU - Vulić, Ana AU - Dujić, Tomislav AU - Vahčić, Nada DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1873 TI - Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa AU - Šikić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1683 TI - Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola AU - Stulić, Lovre DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1715 TI - Fizikalna svojstva mesa hrvatskog posavskog konja AU - Gačić, Darija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1364 TI - Kakvoća mesa tovljenika banijske šare iz poluotvorenog sustava držanja AU - Petričević, Dominik DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1375 TI - Mikroinkapsulacija soja Lactobacillus sakei MRS_296 s potencijalom primjene kao starter kultura AU - Boras, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1630 TI - Mogućnost smanjenja udjela pigmenata kantaksantina u hrani tovnih pilića AU - Dlesk, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1398 TI - Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom AU - Jakopović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1486 TI - Utjecaj hranidbenog menadžmenta na kvalitetu mesa goveda AU - Ćurković, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1366 TI - Utjecaj spola na klasu trupa i udio komercijalnih rezova istarskog goveda AU - Uvodić, Romana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1514 TI - Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa AU - Kocek, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1540 TI - Mogućnosti proizvodnje mesa pijetlova kokoši hrvatice AU - Alatrović, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1452 TI - Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja AU - Mijač, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1294 TI - Biogeni amini u siru AU - Herljević, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1235 TI - Microbiota of spontaneously fermented game meat sausages AU - Žgomba Maksimović, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1097 TI - Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje AU - Banović, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1099 TI - Utjecaj dodataka organskih minerala i pigmenata u hranu brojlera na prinos i kvalitetu mesa AU - Crnčec, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1133 TI - Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta AU - Gorup, Domagoj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1030 TI - Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje AU - Ravlić, Zvjezdana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1069 TI - Selekcija sojeva laktobacila i enterokoka izoliranih iz trajnih kobasica za probiotičku primjenu AU - Pošta, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1053 TI - Utvrđivanje gena koji kodiraju za rezistenciju na antibiotike i bakar kod bakterija roda Enterococcus AU - Vukoja, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:930 TI - Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima AU - Kostelac, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:877 TI - Utjecaj pigmentiranosti zrna kukuruza na boju mesa, kože i trbušnog masnog tkiva tovnih pilića AU - Makar, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:774 TI - Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića AU - Babić-Alagić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:773 TI - Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus AU - Špoljarić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:766 TI - Utjecaj autohtonih sojeva Lactobacillus sakei na mikrobiotu kobasica od mesa divlje svinje AU - Senko, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:597 TI - Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke AU - Kelava, Ivo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:585 TI - Utjecaj načina držanja kokoši nesilica na fizikalne karakteristike i građu jaja AU - Ivanković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:587 TI - Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja AU - Mioković, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:346 TI - Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica AU - Markota, Tomislava DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:101 TI - Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na fizikalno-kemijska i senzorna svojstva mesa brojlera AU - Zorić, Vjera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -