pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:4224,thesis,"Utjecaj dodatka prehrambenog kvasca na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica sa smanjenim udjelom soli","Džepina, Ivana",,,,,,,, agr:3938,thesis,"Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka","Fretze, Darko",,,,,,,, agr:3774,thesis,"Kvaliteta kiselog vrhnja na tržnicama grada Zagreba","Boroša, Melita",,,,,,,, agr:3842,thesis,"Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti","Grgić, Iva",,,,,,,, agr:3775,thesis,"Primjena aditiva u mesnoj industriji","Rožanković, Ivan",,,,,,,, agr:3778,thesis,"Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta","Alilović, Antonija",,,,,,,, agr:3718,thesis,"Morfometrijske odlike trupa i boja mesa creske ovce","Tomac, Paula",,,,,,,, agr:3675,thesis,"Utjecaj kratkoročnog dodavanja magnezija na kvalitetu mesa junadi","Linić, Nikola",,,,,,,, agr:4017,thesis,"Dioksini u mesu","Pralas, Viktorija",,,,,,,, agr:4009,thesis,"Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda","Jukić, Josipa",,,,,,,, agr:4010,thesis,"Prerada i upootreba nusproizvoda animalnog podrijetla","Klapan, Anđela",,,,,,,, agr:3918,thesis,"Stajski gnoj - sekundarni animalni proizvod","Imbriovčan, Matija",,,,,,,, agr:3507,thesis,"Korištenje kisele sirutke u proizvodnji sladoleda","Lažec, Barbara",,,,,,,, agr:3256,dissertation,"Fenotipska svojstva, masnokiselinski sastav i senzorna kakvoća mesa i jaja kokoši hrvatice","Duvnjak, Gordana",,,,,,,, agr:3050,thesis,"Morfometrijske odlike i vrijednosti rasjeka trupa paške ovce","Ravlić, Marina",,,,,,,, agr:3076,thesis,"Utjecaj promjenjivih udjela janjećeg mesa i jetre na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva paštete","Lukinić, Jurica",,,,,,,, agr:2981,thesis,"Utjecaj spola i dobi na fizikalna svojstva mesa europskog muflona (Ovis ammon musimon Pal.)","Medved, Sara",,,,,,,, agr:3661,thesis,"Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca","Klindić, Arijana",,,,,,,, agr:3857,"conference paper","Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition","Dolenčić Špehar, Iva; Sandra Mandinić, Sandra; Darija Bendelja Ljoljić, Darija; Tudor Kalit, Milna; Zamberlin, Šimun; Kos, Ivica; Kalit, Samir",,,,,,,, agr:3795,"conference paper","The future prospects of the meat industry","Jůzl, Miroslav; Langová, Radka; Slováček, Jan; Jarošová, Alžbeta; Kos, Ivica",,,,,,,, agr:3855,"conference paper","The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products","Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Tudor Kalit, Milna; Rajnović, Ivana; Hulak, Nataša; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Prđun, Saša; Kalit, Samir",,,,,,,, agr:2620,thesis,"Klaonički pokazatelji i kakvoća mesa kopuna","Prelec, Karlo",,,,,,,, agr:2646,thesis,"Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica","Mirić, Milijana",,,,,,,, agr:2701,thesis,"Zlouporaba konjskog mesa u prehrambenom lancu ljudi","Grd, Monika",,,,,,,, agr:2723,thesis,"Fizikalna svojstva medijalnog sapnog mišića buta (M. gluteus medius) jelena običnog (Cervus elaphus)","Hadrović, Josipa",,,,,,,, agr:2757,thesis,"Pokazatelji proizvodnje mesa pijetlova pasmine posavska kukmasta kokoš","Jelenić, Filip",,,,,,,, agr:4176,"conference paper","Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja","Kos, Ivica; Širić, Ivan; Vnučec, Ivan; Špehar Dolenčić, Iva; Bedeković, Dalibor; Jüzl, Miroslav; Langová, Radka; Bendelja Ljoljić, Darija; Mioković, Andrija",,,,,,,, agr:4170,"conference paper","Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način","Bendelja Ljoljić, Darija; Štokovac, Roberto; Tudor Kalit, Milna; Kos, Ivica; Pećina, Mateja; Dolenčić Špehar, Iva",,,,,,,, agr:3158,"journal article","Metode identifikacije goveđeg mesa iz pašnog uzgoja","Kiš, Goran; Kos, Ivica; Bedeković, Dalibor; Širić, Ivan; Janječić, Zlatko; Čurković, Petar",,,,,,,, agr:4030,"conference paper","Mikoremedijacija policikličkih aromatskih ugljikovodika saprotrofnim i ektomikoriznim gljivama","Širić, Ivan; Kos, Ivica; Bedeković, Dalibor; Kiš, Goran; Mioč, Boro; Držaić, Valentino; Knezović, Petar",,,,,,,, agr:4162,"conference paper","Morfometrijska svojstva jarebice kamenjarke (Alectoris graeca Meisn.) u lovištima Šibensko-kninske županije","Malenica, Mate; Bedeković, Dalibor; Janječić, Zlatko; Tomljanović, Tea; Stuhne, Tea; Duvnjak, Gordana; Širić, Ivan; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Kiš, Goran",,,,,,,, agr:2352,thesis,"Boja mesa sirovih i salamurenih turopoljskih šunki","Brezjan, Nikola",,,,,,,, agr:2367,thesis,"Fizikalno-kemijska svojstva i higijenska ispravnost konjskog mesa","Markov, Paula",,,,,,,, agr:2382,thesis,"Nutritivna i funkcionalna vrijednost mesa kopitara","Špiljar, Valeria",,,,,,,, agr:2401,thesis,"Povijest konzumacije konjskog mesa","Mikan, Paula",,,,,,,, agr:2355,thesis,"Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata","Maturanec, Hrvoje",,,,,,,, agr:2290,thesis,"Upotreba cikle i poriluka kao izvora nitrata u proizvodnji polutrajnih kobasica","Stvorić, Martina",,,,,,,, agr:2172,thesis,"Varijabilnosti fizikalnih i senzorskih svojstava jaja iz slobodnog uzgoja","Stojanović, Tena",,,,,,,, agr:2096,thesis,"Alternativni izvori karotenoida u hranidbi kokoši nesilica","Bebić, Matija",,,,,,,, agr:2006,thesis,"Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda","Vukošić, Karlo",,,,,,,, agr:2008,thesis,"Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija","Škrlec, Andrija",,,,,,,, agr:3328,"journal article","Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda","Pleadin, Jelka; Lešić, Tina; Kos, Ivica; Krešić, Greta; Kudumija, Nina; Dergestin Bačun, Lidija; Vulić, Ana; Dujić, Tomislav; Vahčić, Nada",,,,,,,, agr:1873,thesis,"Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa","Šikić, Monika",,,,,,,, agr:1683,thesis,"Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola","Stulić, Lovre",,,,,,,, agr:1715,thesis,"Fizikalna svojstva mesa hrvatskog posavskog konja","Gačić, Darija",,,,,,,, agr:1364,thesis,"Kakvoća mesa tovljenika banijske šare iz poluotvorenog sustava držanja","Petričević, Dominik",,,,,,,, agr:1375,thesis,"Mikroinkapsulacija soja Lactobacillus sakei MRS_296 s potencijalom primjene kao starter kultura","Boras, Anita",,,,,,,, agr:1630,thesis,"Mogućnost smanjenja udjela pigmenata kantaksantina u hrani tovnih pilića","Dlesk, Luka",,,,,,,, agr:1398,thesis,"Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom","Jakopović, Valentina",,,,,,,, agr:1486,thesis,"Utjecaj hranidbenog menadžmenta na kvalitetu mesa goveda","Ćurković, Petar",,,,,,,, agr:1366,thesis,"Utjecaj spola na klasu trupa i udio komercijalnih rezova istarskog goveda","Uvodić, Romana",,,,,,,, agr:1514,thesis,"Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa","Kocek, Matea",,,,,,,, agr:1540,thesis,"Mogućnosti proizvodnje mesa pijetlova kokoši hrvatice","Alatrović, Ivan",,,,,,,, agr:1452,thesis,"Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja","Mijač, Ivana",,,,,,,, agr:1294,thesis,"Biogeni amini u siru","Herljević, Dora",,,,,,,, agr:1235,dissertation,"Microbiota of spontaneously fermented game meat sausages","Žgomba Maksimović, Ana",,,,,,,, agr:1097,thesis,"Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje","Banović, Marko",,,,,,,, agr:1099,thesis,"Utjecaj dodataka organskih minerala i pigmenata u hranu brojlera na prinos i kvalitetu mesa","Crnčec, Tomislav",,,,,,,, agr:1133,thesis,"Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta","Gorup, Domagoj",,,,,,,, agr:1030,thesis,"Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje","Ravlić, Zvjezdana",,,,,,,, agr:1069,thesis,"Selekcija sojeva laktobacila i enterokoka izoliranih iz trajnih kobasica za probiotičku primjenu","Pošta, Ana",,,,,,,, agr:1053,thesis,"Utvrđivanje gena koji kodiraju za rezistenciju na antibiotike i bakar kod bakterija roda Enterococcus","Vukoja, Marija",,,,,,,, agr:930,thesis,"Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima","Kostelac, Danijela",,,,,,,, agr:877,thesis,"Utjecaj pigmentiranosti zrna kukuruza na boju mesa, kože i trbušnog masnog tkiva tovnih pilića","Makar, Andrija",,,,,,,, agr:774,thesis,"Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića","Babić-Alagić, Jelena",,,,,,,, agr:773,thesis,"Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus","Špoljarić, Petra",,,,,,,, agr:766,thesis,"Utjecaj autohtonih sojeva Lactobacillus sakei na mikrobiotu kobasica od mesa divlje svinje","Senko, Helena",,,,,,,, agr:597,thesis,"Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke","Kelava, Ivo",,,,,,,, agr:585,thesis,"Utjecaj načina držanja kokoši nesilica na fizikalne karakteristike i građu jaja","Ivanković, Ivana",,,,,,,, agr:587,thesis,"Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja","Mioković, Andrija",,,,,,,, agr:346,thesis,"Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica","Markota, Tomislava",,,,,,,, agr:101,thesis,"Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na fizikalno-kemijska i senzorna svojstva mesa brojlera","Zorić, Vjera",,,,,,,,