pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:3774,thesis,"Kvaliteta kiselog vrhnja na tržnicama grada Zagreba","Boroša, Melita",,,,,,,, agr:3767,thesis,"Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle","Krnjača, Paula",,,,,,,, agr:3778,thesis,"Učinak toplinske obrade i homogenizacije mlijeka na senzorska svojstva jogurta","Alilović, Antonija",,,,,,,, agr:3886,thesis,"Utjecaj vrste salamure na fizikalno-kemijska svojstva sira u tipu mozzarelle","Vujeva, Milka",,,,,,,, agr:4217,thesis,"Zbrinjavanje sirutke nakon proizvodnje sira u tipu mozzarelle","Zaninović, Mario",,,,,,,, agr:3964,thesis,"Tehnologija proizvodnje jogurta s dodatkom voća","Rožić, Petra",,,,,,,, agr:3583,thesis,"Prihvatljivost mousse-a s dodatkom paste od batata","Ražov Radić, Ognjena",,,,,,,, agr:3574,thesis,"Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira","Stiperski, Josip",,,,,,,, agr:4008,thesis,"Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka","Gajski, Nikola",,,,,,,, agr:3572,thesis,"Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira","Čevra, Marija",,,,,,,, agr:4005,thesis,"Tehnologija proizvodnje tradicionalnog i industrijskog kefira","Orlić, Marija",,,,,,,, agr:3542,thesis,"Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle","Vukman, Antonija",,,,,,,, agr:3545,thesis,"Kemijski i mineralni sastav Paškog sira","Domović, Dario",,,,,,,, agr:3045,thesis,"Utjecaj sezone na mikrobiološku kakvoću mlijeka u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji","Sadak, Josip",,,,,,,, agr:2923,thesis,"Kvaliteta kuhanog sira uz dodatak začinskog bilja","Vaskić, Iva",,,,,,,, agr:2895,thesis,"Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske osobine sira Škripavca","Ivaniš, Matea",,,,,,,, agr:2885,thesis,"Utjecaj zrenja polutvrdog kozjeg sira u ulju na njegov fizikalno-kemijski sastav i senzorna svojstva","Zadravec, Marin",,,,,,,, agr:3862,"conference paper","Bioaktivni peptidi iz sira","Tudor Kalit, Milna; Janda, Dana; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Kalit, Samir",,,,,,,, agr:3857,"conference paper","Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition","Dolenčić Špehar, Iva; Sandra Mandinić, Sandra; Darija Bendelja Ljoljić, Darija; Tudor Kalit, Milna; Zamberlin, Šimun; Kos, Ivica; Kalit, Samir",,,,,,,, agr:3855,"conference paper","The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products","Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Tudor Kalit, Milna; Rajnović, Ivana; Hulak, Nataša; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Prđun, Saša; Kalit, Samir",,,,,,,, agr:2646,thesis,"Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica","Mirić, Milijana",,,,,,,, agr:2586,thesis,"Fermentirana mlijeka magarice","Milat, Ema",,,,,,,, agr:2659,thesis,"Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.","Dabo, Antonia",,,,,,,, agr:2472,thesis,"Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija","Pinturić, Bernard",,,,,,,, agr:2458,thesis,"Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca","Maričić, Lea",,,,,,,, agr:2456,thesis,"Utjecaj zamjene dijela natrijevog klorida s kalijevim kloridom na randman sira Škripavca","Glavaš, Andrijana",,,,,,,, agr:2435,thesis,"Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta","Maltarić, Stefani",,,,,,,, agr:4176,"conference paper","Fizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja","Kos, Ivica; Širić, Ivan; Vnučec, Ivan; Špehar Dolenčić, Iva; Bedeković, Dalibor; Jüzl, Miroslav; Langová, Radka; Bendelja Ljoljić, Darija; Mioković, Andrija",,,,,,,, agr:4170,"conference paper","Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način","Bendelja Ljoljić, Darija; Štokovac, Roberto; Tudor Kalit, Milna; Kos, Ivica; Pećina, Mateja; Dolenčić Špehar, Iva",,,,,,,, agr:4173,"conference paper","Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga","Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija",,,,,,,, agr:2279,thesis,"Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića","Kazalac, Josipa",,,,,,,, agr:2334,thesis,"Održivo zbrinjavanje sirutke","Rudar, Andrea",,,,,,,, agr:2220,thesis,"Utjecaj smanjenja udjela NaCl djelomičnom zamjenom s KCl na senzorska svojstva sira škripavca","Dragić, Gabrijela",,,,,,,, agr:2204,thesis,"Unaprjeđenje poslovanja OPG-a otvaranjem mini sirane","Levak, Antonio",,,,,,,, agr:2173,thesis,"Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda","Domić Brkanović, Tajana",,,,,,,, agr:2171,thesis,"Udjel zasićenih masnih kiselina u maslacu proizvedenom na obiteljskim-poljoprivrednim gospodarstvima","Žiga, Karla",,,,,,,, agr:2156,thesis,"Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca","Štokovac, Roberto",,,,,,,, agr:2127,thesis,"Proteini sirutke kao dijetetski dodatak u prehrani sportaša","Crljenjak, Marija",,,,,,,, agr:1999,thesis,"Primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u liječenju humanih urinarnih infekcija","Mrša, Marin",,,,,,,, agr:1765,thesis,"Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa","Mandinić, Sandra",,,,,,,, agr:1487,thesis,"Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva","Lovrić, Katarina",,,,,,,, agr:1392,thesis,"Sadržaj beta karotena i retinola u mlijeku krava Jersey pasmine","Rusan, Tomislav",,,,,,,, agr:1562,thesis,"Bakteriocini bakterija mliječne kiseline u prevenciji i liječenju mastitisa","Grgić, Andreja",,,,,,,, agr:1561,thesis,"Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda","Janda, Dana",,,,,,,, agr:1293,thesis,"Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira","Gjuračić, Dijana",,,,,,,, agr:1265,thesis,"Utvrđivanje patvorenja konzumnog mlijeka dodatkom mlijeka u prahu modificiranom spektofotometrijskom metodom","Zorić, Lorena",,,,,,,, agr:1258,thesis,"Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda","Filipović, Glorija",,,,,,,, agr:1221,thesis,"Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda","Petanjek, Zvjezdana",,,,,,,, agr:1117,thesis,"Pojavnost bakterije Listeria monocytogenes u sirovom mlijeku i siru","Petričko Pučar, Petra",,,,,,,, agr:1086,thesis,"Tehnologija proizvodnje fermentiranih mlijeka od mlijeka magarice","Štokić, Ivona",,,,,,,, agr:933,thesis,"Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute","Levak, Martina",,,,,,,, agr:912,thesis,"Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda","Ille, Lina",,,,,,,, agr:656,thesis,"Utjecaj standardizacije mlijeka na randman sira škripavca","Anušić, Jasna",,,,,,,, agr:619,thesis,"Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja","Petrović, Denis",,,,,,,, agr:576,thesis,"Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca","Kalaš, Sanda",,,,,,,, agr:331,thesis,"Probiotički učinak bakterije Bifidobacterium animalis-BB-12 u prevenciji i liječenju humanih bolesti","Šalić, Tatjana",,,,,,,, agr:499,thesis,"Hranjiva i fiziološka vrijednost jogurta","Majstrović, Ivana",,,,,,,, agr:340,thesis,"Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka","Perić, Domagoj",,,,,,,,