pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn agr:2913 thesis "Praćenje zrenja sira Rici primjenom senzorskih i fizikalno-kemijskih analiza" "Petrinec, Karla" agr:2895 thesis "Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske osobine sira Škripavca" "Ivaniš, Matea" agr:2885 thesis "Utjecaj zrenja polutvrdog kozjeg sira u ulju na njegov fizikalno-kemijski sastav i senzorna svojstva" "Zadravec, Marin" agr:2659 thesis "Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju." "Dabo, Antonia" agr:2458 thesis "Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca" "Maričić, Lea" agr:2456 thesis "Utjecaj zamjene dijela natrijevog klorida s kalijevim kloridom na randman sira Škripavca" "Glavaš, Andrijana" agr:2420 thesis "Povezanost fizikalno-kemijskih i senzorskih karakteristika hrvatskih tradicionalnih tvrdih ovčjih sireva" "Ivičić, Laura" agr:2279 thesis "Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića" "Kazalac, Josipa" agr:2220 thesis "Utjecaj smanjenja udjela NaCl djelomičnom zamjenom s KCl na senzorska svojstva sira škripavca" "Dragić, Gabrijela" agr:2085 thesis "Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš" "Marinić, Valentina" agr:1805 thesis "Određivanje broja i zastupljenosti vrsta aerobno mezofilnih bakterija u sirovom nekonzerviranom i konzerviranom mlijeku" "Lovrić, Nina" agr:1685 thesis "Sladoled dodane nutritivne vrijednosti" "Horvatinović, Barbara" agr:1783 thesis "Povezanost sira škripavca s područjem njegove proizvodnje" "Lovrinov, Roberta" agr:1671 dissertation "Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira" "Matutinović, Siniša" agr:1487 thesis "Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva" "Lovrić, Katarina" agr:1564 thesis "Sir kao funkcionalna hrana" "Horvat, Ivana" agr:1611 thesis "Primjena metode protočne citometrije i MALDI_TOF tehnike za određivanje psihotrofnih bakterija u sirovom mlijeku" "Pavičić, Dora" agr:1458 thesis "Primjena tehnike plinske kromatografije u dokazivanju patvorenja maslaca" "Ljubić, Tihana" agr:1561 thesis "Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda" "Janda, Dana" agr:1389 thesis "Biokemijske promjene tijekom zrenja sireva u životinjskoj koži" "Lojbl, Tihana" agr:1563 thesis "Stavovi potrošača o sirevima tradicionalne i industrijske proizvodnje" "Šuša, Matea" agr:1294 thesis "Biogeni amini u siru" "Herljević, Dora" agr:1293 thesis "Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira" "Gjuračić, Dijana" agr:933 thesis "Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute" "Levak, Martina" agr:787 thesis "Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta" "Vnučec, Magdalena" agr:664 thesis "Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske" "Pećnik, Monika" agr:656 thesis "Utjecaj standardizacije mlijeka na randman sira škripavca" "Anušić, Jasna" agr:576 thesis "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca" "Kalaš, Sanda" agr:472 dissertation "Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine" "Vrdoljak, Marija" agr:344 thesis "Paška skuta" "Oštarić, Matea" agr:340 thesis "Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka" "Perić, Domagoj" agr:295 dissertation "Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja" "Rako, Ante" agr:248 thesis "Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla" "Jajčević, Antonija" agr:118 thesis "Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka" "Zebec, Vlatka" agr:117 thesis "Toplinska obrada mlijeka" "Ban, Dolores"