TY - THES ID - agr:3198 TI - Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog AU - Volarević, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2801 TI - Utjecaj folijarnih gnojidbenih tretmana na osnovni kemijski sastav mošta i baznog vina cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.) AU - Peršurić Palčić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2973 TI - Određivanje hlapljivih spojeva u vinu pomoću vezanog sustava plinska kromatografija-spektrometar masa-olfaktometrija AU - Čirjak, Nika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3006 TI - Određivanje sumporovodika u vinima s tržišta AU - Radoš, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2952 TI - Određivanje tartaratne stabilnosti vina primjenom konduktometrije AU - Pocem Mihaljević, Stribor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3067 TI - Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka AU - Gulan, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2921 TI - Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni AU - Sirovica, Silvia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2924 TI - Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina AU - Budžaki, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2869 TI - Primjena enzima u proizvodnji vina muškatnih sorata AU - Matić, Erik DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2863 TI - Utjecaj različitih vrsta bakterija mliječne kiseline na sastav i kakvoću vina 'Chardonnay' AU - Pranjić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2798 TI - Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.) AU - Rossi, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2614 TI - Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk' AU - Brleković, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2644 TI - Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.) AU - Štefanac, Fabijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2612 TI - Određivanje hlapivih spojeva u vinu primjenom SPME-"Arrow" tehnike AU - Buljević, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2605 TI - Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka AU - Šimonji, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2661 TI - Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina AU - Čobanković, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2647 TI - Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina AU - Matković, Zvonimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2633 TI - Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2) AU - Maslić, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2517 TI - Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.) AU - Ljubičić, Lovre DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2482 TI - Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska AU - Inđić, Jakov DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3165 TI - Senzorna ocjena pjenušavog vina ´Graševina´ klon OB-435 AU - Šikuten, Iva AU - Kozina, Bernard AU - Jeromel, Ana AU - Preiner, Darko AU - Jagatić Korenika, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3172 TI - Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip' AU - Vincek, Ivana AU - Jeromel, Ana AU - Jagatić Korenika, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3176 TI - Utjecaj kvasaca sekundarne fermentacije na aromatski profil pjenušavih vina AU - Šikač, Iva AU - Jeromel, Ana AU - Tomaz, Ivana AU - Kozina, Bernard AU - Jagatić Korenika, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2190 TI - Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom AU - Ferenac, Mariana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2086 TI - Primjena bentonita u proizvodnji vina 'Malvazija istarska' AU - Radeka, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2088 TI - Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon' AU - Blažičko, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2057 TI - Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom AU - Šikač, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2054 TI - Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip' AU - Vincek, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2052 TI - Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci AU - Josić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2050 TI - Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445 AU - Perić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3281 TI - Mogućnosti promjene sadržaja etanola i ukupne kiselosti vina korištenjem Saccharomyces cerevisiae kvasaca AU - Plavša, Tomislav AU - Andabaka, Željko AU - Palčić, Igor AU - Jeromel, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3299 TI - Suvremeni trendovi vinogradarsko-vinarske proizvodnje u Hrvatskoj AU - Preiner, Darko AU - Jagatić Korenika, Ana-Marija AU - Marković, Zvjezdana AU - Jeromel, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3276 TI - Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina AU - Tuščić, Valentina AU - Preiner, Darko AU - Andabaka, Željko AU - Stupić, Domagoj AU - Marković, Zvjezdana AU - Jagatić Korenika, Ana Marija AU - Šikuten, Iva AU - Štambuk, Petra AU - Tomaz, Ivana AU - Jeromel, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3282 TI - Utjecaj inkapsuliranog kvasca na kakvoću pjenušavog ružičastog vina ´Teran´ AU - Plavša, Tomislav AU - Bubola, Marijan AU - Jagatić Korenika, Ana Marija AU - Jeromel, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3271 TI - Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´ AU - Babić, Iva AU - Jeromel, Ana AU - Jagatić Korenika, Ana Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3257 TI - Utjecaj mikorize na kemijski sastav vina ´Portugizac´ AU - Osrečak, Mirela AU - Jeromel, Ana AU - Jagatić Korenika, Ana-Marija AU - Puhelek, Ivana AU - Karakaš, Darija AU - Anić, Marina AU - Karoglan, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3262 TI - Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´ AU - Marinov, Luka AU - Jeromel, Ana AU - Tomaz, Ivana AU - Preiner, Darko AU - Jagatić Korenika, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1776 TI - Senzorna svojstva vina 'Žilavka' mostarskog vinogorja AU - Matić, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2827 TI - Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´ AU - Šimić, Branimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1973 TI - Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´ AU - Zorić, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1781 TI - Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja AU - Radić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1792 TI - Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka' AU - Drempetić, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1774 TI - Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´ AU - Marinov, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1769 TI - Učinak kvasaca Saccharomyces sp. i Lachancea thermotolerans na promjene u kemijskom sastavu vina Frankovka AU - Babić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1775 TI - Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske AU - Crnčić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1761 TI - Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' AU - Rajić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1762 TI - Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' AU - Rajić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1964 TI - Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran AU - Plavša, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1698 TI - Utjecaj roka berbe i vinogradarskog položaja na polifenolni i kiselinski profil mošta kultivara 'Malvazija istarska' AU - Anđelini, Dominik DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1689 TI - Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac' AU - Karakaš, Darija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1696 TI - Utjecaj ektomikorize na prinos i kakvoću grožđa sorte 'Portugizac' AU - Sivec, Marta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3358 TI - Mikoriza u vinogradarskoj proizvodnji AU - Osrečak, Mirela AU - Jeromel, Ana AU - Puhelek, Ivana AU - Huzanić, Nera AU - Jagatić Korenika, Ana-Marija AU - Anić, Marina AU - Karoglan, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3381 TI - Utjecaj folijarne gnojidbe na osnovni kemijski sastav mošta cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.) AU - Peršurić Palčić, Ana AU - Jeromel, Ana AU - Pecina, Ana AU - Palčić, Igor AU - Gluhić, David AU - Herak Ćustić, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1484 TI - Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina AU - Turk, Branimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1395 TI - Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) AU - Husić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1412 TI - Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje AU - Rakić, Vjekoslav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1377 TI - Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) AU - Vujić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1320 TI - Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina' AU - Kos, Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1269 TI - Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac' AU - Stulić, Lovre DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1270 TI - Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac' AU - Sošić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1273 TI - Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama AU - Orbanić, Fumica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1220 TI - Kakvoća pjenušavih vina zaštićene oznake izvornosti "Plešivica" AU - Šember, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3457 TI - Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´ AU - Jagatić Korenika, Ana-Marija AU - Puhelek, Ivana AU - Tomaz, Ivana AU - Jeromel, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1089 TI - Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon' AU - Pavić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1005 TI - Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces AU - Šelendić, Ana Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:966 TI - Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina AU - Milković, Anamarija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:953 TI - Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.) AU - Stojić, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:913 TI - Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac' AU - Bestulić, Ena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:894 TI - Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) AU - Kužir, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:890 TI - Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot AU - Bilobrk, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:924 TI - Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina AU - Tomić, Antonija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:725 TI - Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk AU - Batistić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:726 TI - Utjecaj prorjeđivanja i cizeliranja grozdova na količinu i kakvoću grožđa cv. "Cardinal" i "Matilde" (V. vinifera L.) AU - Jakas, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:699 TI - Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla AU - Raspudić, Daria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:734 TI - Utjecaj ektomikorize na mehanički i kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.) AU - Ribarić, Renato DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:789 TI - Utjecaj folijarne primjene makro i mikro elemenata na kemijski sastav vina Kraljevina AU - Trcak, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:629 TI - Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina AU - Mucalo, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:738 TI - Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.) AU - Huzanić, Nera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:571 TI - Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon" AU - Prekratić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:595 TI - Utjecaj djelomične defolijacije na odvijanje fenofaza, prinos i kakvoću grožđa sorata Merlot i Cabernet sauvignon AU - Vlašić, Hrvoje DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:578 TI - Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran AU - Rossi, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:432 TI - Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije AU - Brečević, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:484 TI - Sastav aromatskih spojeva, aminokiselina i organskih kiselina u vinima klonskih kandidata kultivara Kraljevina AU - Puhelek, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:385 TI - Utjecaj djelomične defolijacije na rodnost i kakvoću grožđa cv. Merlot (Vitis Vinifera L.) AU - Bubalo, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:400 TI - Utjecaj folijarne gnojidbe dušikom na kemijski sastav grožđa cv. Graševina (Vitis vinifera L.) AU - Kovačević, Boris DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:397 TI - Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli AU - Karković, Juraj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:311 TI - Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić AU - Božiković, Šime-Frane DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:352 TI - Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina AU - Filipović-Grčić, Mirna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:203 TI - Vinogradarstvo i vinarstvo Imotskog vinogorja AU - Kujundžić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:244 TI - Polifenolni sastav vina Malvazija istarska ovisan o vrsti drveta barrique bačve AU - Božac, Daniel DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:220 TI - Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina AU - Filaković, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:164 TI - Utjecaj sustava uzdržavanja tla na rast i razvoj vinove loze, te kakvoća prinosa AU - Maleš, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:185 TI - Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos AU - Kos, Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:162 TI - Uloga plemenite plijesni na kakvoću predikatnih vina AU - Perić, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:175 TI - Utjecaj ektomikorize na mehanički i kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) AU - Mršić, Antonela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:168 TI - Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti AU - Benazić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:380 TI - Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske AU - Glavinić, Aida DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:81 TI - Kvakoća vina Kraljevine vinogorja Zelina AU - Herceg, Valentino DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:87 TI - Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir" AU - Miošić, Mare DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pmf:262 TI - Određivanje polifenola, indol-3-octene kiseline i 2-aminoacetofenona u vinima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti AU - Maslov, Luna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -