@mastersthesis{agr:3104, author = {{Višnjić, Branimir}}, title = {{Proizvodni pokazatelji i kvaliteta mesa simentalskih bikova}}, } @mastersthesis{agr:2975, author = {{Šuća, Karla}}, title = {{Utjecaj spola i dobi na fizikalna svojstva velikog slabinskog mišića (M. psoas major) divlje svinje (Sus scrofa)}}, } @mastersthesis{agr:2833, author = {{Szabo, Ivan}}, title = {{Selekcija svinja na svojstva robusnosti}}, } @mastersthesis{agr:2646, author = {{Mirić, Milijana}}, title = {{Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica}}, } @mastersthesis{agr:2701, author = {{Grd, Monika}}, title = {{Zlouporaba konjskog mesa u prehrambenom lancu ljudi}}, } @phdthesis{pbf:4290, author = {{Poljanec, Ivna}}, title = {{Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta}}, } @mastersthesis{agr:2451, author = {{Boromisa, Jelena}}, title = {{Učestalost i trajanje sisanja prasadi banijske šare svinje}}, } @article{agr:3174, author = {{Škorput, Dubravko and Karolyi, Danijel and Salajpal, Krešimir and Luković, Zoran}}, title = {{Stanje i perspektiva svinjogojske proizvodnje na području Banovine}}, } @mastersthesis{agr:2352, author = {{Brezjan, Nikola}}, title = {{Boja mesa sirovih i salamurenih turopoljskih šunki}}, } @mastersthesis{agr:2367, author = {{Markov, Paula}}, title = {{Fizikalno-kemijska svojstva i higijenska ispravnost konjskog mesa}}, } @mastersthesis{agr:2355, author = {{Maturanec, Hrvoje}}, title = {{Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata}}, } @mastersthesis{agr:2386, author = {{Ardalić, Ema}}, title = {{Stav potrošača i njihovo prihvaćanje kultiviranog (in vitro) mesa}}, } @mastersthesis{agr:2290, author = {{Stvorić, Martina}}, title = {{Upotreba cikle i poriluka kao izvora nitrata u proizvodnji polutrajnih kobasica}}, } @mastersthesis{agr:2344, author = {{Kućar, Jelena}}, title = {{Određivanje površine dugog leđnog mišića u goveda primjenom različitih metoda}}, } @mastersthesis{agr:2292, author = {{Golub, Karla}}, title = {{Usporedba standardizirane i modificirane EZ-DripLoss metode određivanja sposobnosti zadržavanja vode u pilećem mesu}}, } @mastersthesis{agr:2006, author = {{Vukošić, Karlo}}, title = {{Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda}}, } @mastersthesis{agr:2008, author = {{Škrlec, Andrija}}, title = {{Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija}}, } @mastersthesis{agr:2007, author = {{Žanetić, Andrija}}, title = {{Određivanje sposobnosti zadržavanja vode u pilećem mesu EZ-DripLoss (EZ) metodom}}, } @article{agr:3326, author = {{Karolyi, Danijel}}, title = {{Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata}}, } @mastersthesis{agr:1950, author = {{Jažo, Marija}}, title = {{Utjecaj polimorfizma TG gena na kvalitetu trupova i mramoriranost mesa križanaca simentalske i holštajn pasmine goveda}}, } @mastersthesis{agr:1845, author = {{Frančić, Filip}}, title = {{Utjecaj spola i tipa mišića na pH i boju mesa turopoljskih svinja iz otvorenog uzgoja}}, } @mastersthesis{agr:2468, author = {{Knez, Nikolina}}, title = {{Parazitske zoonoze u Republici Hrvatskoj}}, } @phdthesis{agr:1966, author = {{Dujmović, Zrinko}}, title = {{Utjecaj veličine legla, porodne mase i spola na preživljavanje i svojstva rasta prasadi visokoplodnih krmača}}, } @mastersthesis{agr:1683, author = {{Stulić, Lovre}}, title = {{Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola}}, } @mastersthesis{agr:1715, author = {{Gačić, Darija}}, title = {{Fizikalna svojstva mesa hrvatskog posavskog konja}}, } @mastersthesis{agr:1364, author = {{Petričević, Dominik}}, title = {{Kakvoća mesa tovljenika banijske šare iz poluotvorenog sustava držanja}}, } @mastersthesis{agr:1398, author = {{Jakopović, Valentina}}, title = {{Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom}}, } @mastersthesis{agr:1650, author = {{Šalić, Tea}}, title = {{Utjecaj hranjivih tvari na ekspresiju gena uključenih u metabolizam masti}}, } @mastersthesis{agr:1514, author = {{Kocek, Matea}}, title = {{Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa}}, } @mastersthesis{agr:1513, author = {{Čuklić, Nina}}, title = {{Geografska raspodjela genetske varijabilnosti populacije svinja banijske šare}}, } @mastersthesis{agr:1403, author = {{Šurić, Monika}}, title = {{Utjecaj mikrobiote na ekspresiju gena i funkciju epitela crijevne sluznice}}, } @mastersthesis{agr:1518, author = {{Križanac, Ana-Marija}}, title = {{Značaj nutrigenomike u razvoju metaboličkih poremećaja}}, } @phdthesis{agr:1235, author = {{Žgomba Maksimović, Ana}}, title = {{Microbiota of spontaneously fermented game meat sausages}}, } @mastersthesis{agr:1185, author = {{Hunjak, Nina}}, title = {{Plodnost svinja na obiteljskim gospodarstvima na području Bjelovara}}, } @mastersthesis{agr:1097, author = {{Banović, Marko}}, title = {{Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje}}, } @mastersthesis{agr:1133, author = {{Gorup, Domagoj}}, title = {{Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta}}, } @mastersthesis{agr:1013, author = {{Blažur, Klara}}, title = {{Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima}}, } @mastersthesis{agr:928, author = {{Vlašić, Marinela}}, title = {{Tovna i klaonička svojstva banijske šare svinje}}, } @mastersthesis{agr:930, author = {{Kostelac, Danijela}}, title = {{Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima}}, } @mastersthesis{agr:821, author = {{Martinčević, Karmela}}, title = {{Klaonički pokazatelji svinja turopoljske pasmine iz otvorenog uzgoja}}, } @mastersthesis{agr:819, author = {{Leščić, Lucija}}, title = {{Udio osnovnih dijelova trupa svinja turopoljske pasmine iz otvorenog uzgoja}}, } @mastersthesis{agr:707, author = {{Vertuš, Andrea}}, title = {{Utjecaj pasmine i spola na dnevni prirast u testu svinja u proizvodnim uvjetima}}, } @mastersthesis{agr:760, author = {{Gržinić, Erminio}}, title = {{Povezanost površine MLD-a i kvalitete trupova simentalske junadi i križanaca s holštajnom}}, } @mastersthesis{agr:773, author = {{Špoljarić, Petra}}, title = {{Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus}}, } @mastersthesis{agr:766, author = {{Senko, Helena}}, title = {{Utjecaj autohtonih sojeva Lactobacillus sakei na mikrobiotu kobasica od mesa divlje svinje}}, } @mastersthesis{agr:764, author = {{Vrančić, Valentina}}, title = {{Polimorfizam DGAT1 gena i sastav masnih kiselina loja tovne junadi}}, } @mastersthesis{agr:687, author = {{Šaran, Tanja}}, title = {{Želučano crijevne parazitoze svinja u otvorenom sustavu držanja}}, } @mastersthesis{agr:631, author = {{Petrčić, Mario}}, title = {{Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama}}, } @mastersthesis{agr:599, author = {{Žitković, Kristina}}, title = {{Kakvoća mesa svinja turopoljske pasmine iz uzgoja na otvorenom}}, } @mastersthesis{agr:597, author = {{Kelava, Ivo}}, title = {{Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke}}, } @mastersthesis{agr:607, author = {{Martinelli, Anita}}, title = {{Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica}}, } @mastersthesis{agr:582, author = {{Garić, Branimir}}, title = {{Porodna masa prasadi na farmi krmača visoke plodnosti}}, } @mastersthesis{agr:587, author = {{Mioković, Andrija}}, title = {{Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja}}, } @phdthesis{agr:504, author = {{Kegalj, Andrijana}}, title = {{Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine}}, } @mastersthesis{agr:414, author = {{Ivšac, Iva}}, title = {{Dobrobit svinja u otvorenom sustavu držanja}}, } @mastersthesis{agr:386, author = {{Vidović, Ana}}, title = {{Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima}}, } @mastersthesis{agr:403, author = {{Kvesić, Marija}}, title = {{Ponašanje svinja u otvorenom i zatvorenom sustavu držanja}}, } @mastersthesis{agr:338, author = {{Graberec, Ivan}}, title = {{Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline u tovu pilića na fizikalno-kemijska svojstva mesa}}, } @mastersthesis{agr:327, author = {{Rošić, Ivona}}, title = {{Utjecaj pasmine, spola i dobi pri klanju na odlike kvalitete trupova i mesa junadi}}, } @mastersthesis{agr:214, author = {{Škrivanek, Ana Marija}}, title = {{Ponašanje svinja u prirodnim uvjetima}}, } @mastersthesis{agr:198, author = {{Žilić, Jelena}}, title = {{Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom}}, } @mastersthesis{agr:182, author = {{Obad, Ivana}}, title = {{Čimbenici plodnosti crne slavonske svinje}}, } @mastersthesis{veleknin:517, author = {{Runje, Ivan}}, title = {{TEHNOLOGIJA I SVOJSTVA DRNIŠKOG PRŠUTA}}, }