master's thesis
Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice

Žagar, Davor
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Plant Breeding Genetics, Biometrics and Experimentation

Cite this document

Žagar, D. (2016). Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar, D. (2016). 'Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 07 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar D. Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2025 April 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

D. Žagar, "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.