master's thesis
Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)

Stojić, Igor
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Viticulture and Enology

Cite this document

Stojić, I. (2018). Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436

Stojić, Igor. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436

Stojić, Igor. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436

Stojić, I. (2018). 'Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 18 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436

Stojić I. Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2025 February 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436

I. Stojić, "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436