University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document
Delić, A. (2018). Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641
Delić, Azra. "Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641
Delić, Azra. "Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641
Delić, A. (2018). 'Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641
Delić A. Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2022 May 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641
A. Delić, "Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641