University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Kužir, L. (2018). Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614
Kužir, Lucija. "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614
Kužir, Lucija. "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614
Kužir, L. (2018). 'Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 01 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614
Kužir L. Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 December 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614
L. Kužir, "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614