University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Bilobrk, A. (2018). Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812
Bilobrk, Ana. "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812
Bilobrk, Ana. "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812
Bilobrk, A. (2018). 'Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 12 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812
Bilobrk A. Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 September 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812
A. Bilobrk, "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812