University of Zagreb Faculty of Agriculture Animal Nutrition
Cite this document
Babić Alagić, J. (2017). Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811
Babić Alagić, Jelena. "Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811
Babić Alagić, Jelena. "Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811
Babić Alagić, J. (2017). 'Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811
Babić Alagić J. Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 September 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811
J. Babić Alagić, "Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811