prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića

Leš, Matej
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition

Cite this document

Leš, M. (2017). Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571

Leš, Matej. "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571

Leš, Matej. "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571

Leš, M. (2017). 'Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 September 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571

Leš M. Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2023 September 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571

M. Leš, "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571