master's thesis
Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem

Peršin, Filip
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Peršin, F. (2017). Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, F. (2017). 'Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin F. Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 July 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

F. Peršin, "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681