University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Dairy Science
Cite this document
Lipovšćak, M. (2017). Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, Maja. "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, Maja. "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, M. (2017). 'Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak M. Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2022 May 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
M. Lipovšćak, "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782