prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma

Horvatić, Tomislava
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Horvatić, T. (2017). Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, Tomislava. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, Tomislava. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, T. (2017). 'Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić T. Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 October 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

T. Horvatić, "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321