University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document
Horvatić, T. (2017). Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321
Horvatić, Tomislava. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321
Horvatić, Tomislava. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321
Horvatić, T. (2017). 'Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321
Horvatić T. Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2023 January 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321
T. Horvatić, "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321