University of Zagreb Faculty of Agriculture Marketing and Innovation in Agribusiness
Cite this document
Penić, J. (2016). Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485
Penić, Josipa. "Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485
Penić, Josipa. "Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485
Penić, J. (2016). 'Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485
Penić J. Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485
J. Penić, "Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485