Scientific paper - Original scientific paper
Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem
In: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (Ed.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. pp. 549-553. urn:nbn:hr:204:086996


Cite this document

Andabaka, Ž., Ćorić, M., Preiner, D., Marković, Z., Maletić, E., Karoglan Kontić, J. ... Tomić, A. (2022). Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem. In I. Majić, (Ed.), Z. Antunović, (Ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (pp. 549-553). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:086996

Andabaka, Željko, et al. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, edited by Ivana Majić, edited by Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, pp. 549-553. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:086996

Andabaka, Željko, Mijo Ćorić, Darko Preiner, Zvjezdana Marković, Edi Maletić, Jasminka Karoglan Kontić, Domagoj Stupić, Iva Šikuten, Ivana Tomaz and Antonija Tomić. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem." In Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 549-553. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Accessed 2025 April 02. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:086996

Andabaka, Ž., et al. (2022) 'Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem', in Majić, I. (ed.), Antunović, Z. (ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, pp. 549-553. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:086996 (Accessed 02 April 2025)

Andabaka Ž, Ćorić M, Preiner D, Marković Z, Maletić E, Karoglan Kontić J, and sur.. Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem. In: I. Majić, ed., Z. Antunović, ed. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Pp. 549-553. [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:086996

Ž. Andabaka, et al., "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić and Z. Antunović, Eds. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:086996 [Accessed: 02 April 2025]

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.