University of Zagreb Faculty of Agriculture Plant Pathology
Cite this document
Kljak, L. (2016). Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536
Kljak, Lucija. "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536
Kljak, Lucija. "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536
Kljak, L. (2016). 'Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536
Kljak L. Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2025 January 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536
L. Kljak, "Utvrđivanje patogenosti izolata bakterija iz mumificiranog ploda kruške", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:435536