University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Bregant, M. (2024). Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515
Bregant, Marina. "Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515
Bregant, Marina. "Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515
Bregant, M. (2024). 'Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515
Bregant M. Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515
M. Bregant, "Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515