University of Zagreb Faculty of Agriculture Animal Science and Technology
Cite this document
Markota, T. (2016). Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581
Markota, Tomislava. "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581
Markota, Tomislava. "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581
Markota, T. (2016). 'Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 17 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581
Markota T. Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 December 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581
T. Markota, "Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:816581