master's thesis
Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka

Gulan, Karla
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Gulan, K. (2023). Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749

Gulan, Karla. "Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749

Gulan, Karla. "Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749

Gulan, K. (2023). 'Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749

Gulan K. Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2023 [cited 2024 April 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749

K. Gulan, "Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749