prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice

Skenderović, Emanuel
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Skenderović, E. (2022). Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović, Emanuel. "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović, Emanuel. "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović, E. (2022). 'Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 February 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

Skenderović E. Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 February 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150

E. Skenderović, "Utjecaj različitih načina sušenja na fizikalne i kemijske karakteristike zrna pšenice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:738150