University of Zagreb Faculty of Agriculture Animal Science and Technology
Cite this document
Mirić, M. (2022). Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:109715
Mirić, Milijana. "Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:109715
Mirić, Milijana. "Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:109715
Mirić, M. (2022). 'Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:109715
Mirić M. Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:109715
M. Mirić, "Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:109715