University of Zagreb Faculty of Agriculture Vegetable Crops
Cite this document
Kobasić, P. (2022). Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834
Kobasić, Petra. "Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834
Kobasić, Petra. "Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834
Kobasić, P. (2022). 'Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834
Kobasić P. Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834
P. Kobasić, "Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834