University of Zagreb Faculty of Agriculture Plant Nutrition
Cite this document
Petek, V. (2021). Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990
Petek, Valentina. "Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990
Petek, Valentina. "Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990
Petek, V. (2021). 'Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990
Petek V. Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2025 January 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990
V. Petek, "Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990