master's thesis
Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača

Pervan, Klara
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Plant Nutrition

Cite this document

Pervan, K. (2021). Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809

Pervan, Klara. "Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809

Pervan, Klara. "Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809

Pervan, K. (2021). 'Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 11 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809

Pervan K. Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2025 March 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809

K. Pervan, "Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.