prikaz prve stranice dokumenta Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda

Domić Brkanović, Tajana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science

Cite this document

Domić Brkanović, T. (2021). Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730

Domić Brkanović, Tajana. "Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730

Domić Brkanović, Tajana. "Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730

Domić Brkanović, T. (2021). 'Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 12 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730

Domić Brkanović T. Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 April 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730

T. Domić Brkanović, "Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730