University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Sarjanović, J. (2021). Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763
Sarjanović, Jure. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763
Sarjanović, Jure. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763
Sarjanović, J. (2021). 'Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763
Sarjanović J. Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2025 January 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763
J. Sarjanović, "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763