University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Pilatuš, K. (2020). Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699
Pilatuš, Kristina. "Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699
Pilatuš, Kristina. "Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699
Pilatuš, K. (2020). 'Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 16 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699
Pilatuš K. Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 October 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699
K. Pilatuš, "Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699